Over Sylvesther

SYLVESTHERS IS NU DIARY UNLOCKED. KLIK HIER VOOR NIEUWE WEBSITE

New website is online! Please click here for diary-unlocked.com!

 

Sylvesther is eigenlijk Esther Blaauwwiekel. Ik ben 25 jaar en mijn hele leven in de ban van taal en verhalen schrijven. Dit doe ik in allerlei verschillende vormen: dagboeken, reisblogs, korte artikelen en verhalen, quotes, gedichten en nu ook op mijn eigen website.

Het eerste boek dat ik me kan herinneren die ik zelf heb gelezen is de Lion King en daarmee is ook gelijk mijn droom om naar Afrika te gaan ontstaan. Toen ik dat in 2012 heb kunnen verwezenlijken is mijn passie voor reizen sterk gegroeid. Ik ben twee keer voor mijn studie een half jaar in het buitenland geweest (Zuid-Afrika en China) en kan sinds die tijd eigenlijk niet meer stil zitten in Nederland.

Ik hou van humor, unieke mensen, gin tonic, culturen en talen, saxofoon en chocola. En een combinatie van deze factoren zorgt voor genoeg inspiratie voor goede verhalen en artikelen;)

Na de opleiding International Business and Languages te hebben gevolgd aan de Hanzehogeschool in Groningen en de Beijinig Foreign Studies University, ben ik gaan werken als accountmanager bij een medisch bedrijf in Groningen. Daarmee ben ik na drie jaar gestopt om mijn passies achter na te gaan; namelijk reizen en schrijven.

“Je leeft maar één keer” wordt vaak gezegd, maar te weinig gerealiseerd. Ik hoop met mijn verhalen te kunnen inspireren, te laten lachen en vooral te laten leven.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s