We are all animals

SCROLL DOWN FOR ENGLISH —- SCROLL DOWN FOR ENGLISH

 

In tijden van stress keek ik naar Zorro en benijdde ik hem. Ik wou ook een dier zijn.  Hoe heerlijk zou dat zijn. Geen stress, geen gedoe en geen verwachtingen. En guess what? Ik ben ook gewoon een dier. Net als Zorro een levend wezen op aarde. Met deze constatering realiseerde ik me dat Zorro en ik dan prima beste vrienden kunnen zijn. We verschillen slechts een diersoort.

Zorro en ik begrijpen elkaar. Als ik brak ben is Zorro brak. Ze zeggen dat honden op hun baasje gaan lijken, maar wie is de baas in deze relatie? Wij zijn gelijk. Lekkers is ons lievelingswoord en we zwemmen het liefst met kleren aan. We luisteren goed naar elkaar of iemand moet wel verdómd lekker ruiken. Ik ben lief, maar als je aan mijn beste vriend komt bijt ik en alleen als je me opsluit begin ik te blaffen.

Ik benijd niemand. Ik ben een dier.

dsc_1905

In times of stress I would look at Zorro and envy him. I wanted to be an animal as well. How relaxed would that be. No stress, no worries and no expectations. And guess what? I ám an animal! A living creature on earth. Just like Zorro. With this in mind, I realised that there is nothing weird about me and Zorro being best friends. We’re only an animal species apart.

Zorro and I understand each other. When I’m hungover, Zorro is hungover. They say dogs start to look like their owners, but who owns who in this relationship? We are equal. ‘Lekkers’ (treat) is our favourite word and we both prefer to swim with our clothes on. We always listen to each other or something or someone must be smelling really damn good. I am kind, but if you touch my best friend I’ll bite and only if you lock me up I’ll start to bark.

I don’t envy anyone. I am an animal.

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s